Smart Social Review – DISCOUNT & HUGE BONUS


Smart sociale beoordeling – bent u op zoek naar meer kennis over slimme sociale? Lees door mijn eerlijke reviews over slimme sociale alvorens te selecteren, zwakke en sterke punten van het te evalueren. Het kan de moeite waard uw tijd en moeite en geld?

onlangs heeft er een enorme daling van de Facebook pagina Engagement. FB wil dat je meer om te laten zien van uw berichten naar uw eigen volgelingen te betalen. Belachelijk toch? Wat hij deed?

Tom vond een manier om 10 x meer engagement met zijn Facebook posts, wat resulteert in meer verkeer, meer leads & verkoop. Smart Social Live Review1-compressed

hoe? Met het gebruik van GIF-afbeeldingen (zeer genegeerd & veel effectiever)

u zou kunnen hebben gezien bewegende beelden op verschillende sociale media, in e-mails, bestemmingspagina’s, bewegende banneradvertenties,, reclame campagnes, Skype, Facebook messenger, overal.

veel grote bedrijven als Verizon, American Apparel gebruikt GIF-afbeeldingen op hun website. Veel grote marketeers zoals Ryan Diess maakt gebruik van GIF-afbeeldingen in hun e-mail om clickthrough tarieven te verhogen. Dit zijn slechts zeer weinig voorbeelden…

als je geen GIF in uw bedrijf gebruikt dan u ton van contant geld op tafel verlaat. En slimme sociale zal u helpen verhogen van uw winst meteen! Smart Social Live Review2-compressed

check out deze stats van de New York Times fascinerende exploratie van GIF-cultuur:

  • 23 miljoen GIFs worden geboekt naar Tumblr elke dag.
  • FB Messenger ziet meer dan 5 miljoen dagelijks passeren.
  • slack telt ruim 2 miljoen GIF integraties elke maand.

Wat Is Smart sociale?

smart sociale , het is een tool die gebruik maakt van GIF’s gratis & virale om verkeer te krijgen in welke niche in drie eenvoudige stappen.

stap één) onderzoek & zoeken trends en succesvolle GIF’s. Pak de meeste virale GIF-afbeelding of welke je wilt.
stap twee) nemen inspiratie of bewerken als u graag of maak een nieuwe op basis van het gebruik van onze geweldige editor.
stap drie) automatisch publiceren op uw ventilator pagina & het krijgen meer aandelen, betrokkenheid & verkeer.

samen met dat, kunt u ook videoclips omzetten in GIF’s… en het komt met een snelle start training op de weg naar het maken van duizenden met deze tool zonder een begroting, ervaring of veel tijd.

smart sociale overzicht

  • leverancier: Tom Yevsikov
  • Product: slimme sociale
  • Releasedatum: 03-08-2016
  • Release tijd: 11:00 EDT
  • Front-End prijs: $37-47 dollar
  • verkoop pagina: www.smartsociallive.com
  • Niche: Social Media
Smart sociale Review-korting & HUGE BONUS
Smart sociale , Het is een tool die gebruik maakt van GIF’s gratis & virale om verkeer te krijgen in welke niche in drie eenvoudige stappen.
9,9 Total Score
AWESOME!!!

smart sociale, het is een tool die gebruik maakt van GIF’s gratis & virale om verkeer te krijgen in welke niche in drie eenvoudige stappen.

100% gratis BONUS
9,9
makkelijk te gebruiken
9,9
kwaliteit
9,8
functies
9,8
SUPPORT
9,9

Smart sociale functies

Researc h, ideeën en inspiratie

onderzoek van virale GIF-afbeeldingen op 9gag en sorteren van hen volgens hun populariteit. Zoek virale berichten op Pinterest voor inspiratie om te posten op uw pagina. Zoek advertenties op FB voor specifiek trefwoord & site. Neem inspiratie, ideeën krijgen voor uw campagne van hier.

volledig aangepast Image Editor

een bestaande afbeelding wijzigen of maken van nieuwe installatiekopieën voor uw Smart sociale campagnes. Volledig aangepaste & drag-n-drop editor met gebouwd in de beeldbank. Het lijkt photoshop binnen zonder maandelijkse prijzen.

image of Video Gif Creator

Upload uw foto’s, uw opties instellen, klikt u op & uw gif is klaar om te posten overal. Wilt u een GIF-afbeelding maken van video’s? Eenvoudig, een koppeling plakken, geeft u dat de tijdsinstellingen & software zal die scène beelden van gif zet gemakkelijk & snel.

my Gif Library

Mygif, een bibliotheek voor alle afbeeldingen of video’s die u hebt gemaakt naar u er gemakkelijk toegang toe hebben. Geen behoefte om hen te downloaden op uw PC. Kopieer de link die wij voor u gemaakt & gebruiken voor uw FB-campagnes, websites of e-mails overal.

de post Smart sociale Review-korting & enorme BONUS verscheen eerst op JVZOO WSO REVIEW .

Source link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply