Type 2 Diabetes 


Type 2 Diabetes

bij patiënten met diabetes, het lichaam wordt resistent tegen de normale effecten van insuline en/of stap voor stap verliest het vermogen om voldoende insuline in de alvleesklier, diabetes type 2 is een progressieve aandoening. Wat de oorzaak van type 2 diabetes, die we het niet weten, maar type 2-diabetes is gekoppeld aan de levensstijl van de veranderbare risicofactoren en het heeft ook een sterke genetische en familie verwante risicofactoren. Type 2-diabetes is bekend dat als volgt:

zoals artsen zei dat patiënten met diabetes type 2 wanneer hun alvleesklier niet voldoende insuline (verminderde insulineproductie) produceren en/of de insuline niet effectief werkt en/of de lichaamscellen niet reageren op insuline effectief (het is bekend als insulineresistentie)

alle gevallen van diabetes , type 2 diabetes maakt ongeveer 85-90%

het kan steeds vaker optreden in jongere leeftijdsgroepen met betrekking tot kinderen, adolescenten en jonge volwassenen, naast het ontwikkelt zich meestal in volwassenen over de leeftijd van 45 jaar. Vooral bij de meeste mensen in een familiegeschiedenis van type 2 diabetes, of van bepaalde etnische achtergronden

Er zijn sommige eerste teken te herkennen van type 2 diabetes, het kan worden gecombineerd met een hartaanval, visie problemen of een voet Ulcus

Type 2 diabetes kan worden verbeterd door een combinatie van regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding en gewichtsreductie. De meeste mensen zal nood orale medicatie en/of insuline-injectie naast veranderingen in levensstijl na verloop van tijd omdat diabetes type 2 is vaak progressief. Type 2 Diabetes -compressed

wat zal waarschijnlijk gebeuren met diabetes type 2?

omdat diabetes type 2 ontwikkelt gedurende een lange periode van tijd (jaren), dit is het moment dat insulineresistentie steeds ineffectief begint bij het beheren van de niveaus van de glucose van het bloed. Dit is dus de alvleesklier reageert door het produceren van steeds grotere hoeveelheden van insuline, te proberen en krijgen een zekere mate van beheer van de niveaus van de glucose van het bloed. Het is vermeldenswaard dat dit proces voltrekt zich over een zeer lange periode van tijd.

na productie van insuline gedurende een zeer lange periode van tijd, in de alvleesklier gebeurt, de cellen maken insuline dragen zelf uit, in volgorde aan patiënten met type 2 diabetes, hun cellen verloren 50-70 procent produceren insuline. We kunnen zeggen dat een combinatie van ineffectief insuline en niet genoeg insuline een type 2-diabetes is. Het is een progressieve aandoening en in de alvleesklier de progressie is met de lopende vernietiging van de cellen die insuline produceren.

Hoewel patiënten kunnen vaak in eerste instantie worden beheerd met gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging, na verloop van tijd bijna mensen moet ook drugs en veel insuline. Het maken van een mentale notitie van dit is gewoon de natuurlijke progressie van de aandoening en geneeskunde of insuline zodra ze nodig zijn kan leiden tot minder complicaties op de lange termijn.

wat oorzaken diabetes type 2?

wanneer uw gezin leden die met diabetes heeft, hebt u een genetische dispositie dat diabetes, omdat diabetes in de familie wordt uitgevoerd. Vervolgens kunt u overnemen van een aanleg voor de aandoening en iets in uw omgeving triggers het.

Bovendien, sommige elementen van levensstijl zullen ook verhoogt het risico zoals hoge bloeddruk, overgewicht of obesitas, onvoldoende lichaamsbeweging, slechte voeding en de klassieke ‘apple vorm’ body waar extra gewicht is gedragen rond de taille dan een sterke genetische aanleg.

de oorzaak van type 2 diabetes is geen honkslag, er zijn reeds lang gevestigde. Bepaalde risico-elementen kunnen worden gecontroleerd en anderen u overnemen van uw gezin.

u met type 2 diabetes op een hoger risico bent u als volgt:

 • uw familiegeschiedenis van diabetes
 • de oude leeftijd (ouder dan 55 jaar) – het risico toeneemt
 • obesitas en meer dan 45 jaar oud
 • hoge bloeddruk en meer dan 45 jaar oud
 • een Aboriginal of Torres Strait Islander achtergrond en meer dan 35 jaar oud
 • van Pacific Island , Indiase subcontinent of Chinese culturele achtergrond en meer dan 35 jaar oud
 • A vrouw is bevallen een kind meer dan 4.5 kg (9 pond), of Zwangerschapsdiabetes tijdens de zwangerschap of een aandoening bekend als polycysteus ovarium syndroom.

kunt u beantwoorden 10 korte vragen over de diabetes risico calculator om te controleren uw risico.

om te voorkomen dat diabetes type 2 door het lezen van onze sectie.

symptomen veel patiënten hebben helemaal geen symptomen. Ze zijn meestal (maar niet altijd) gediagnosticeerd op een oude leeftijd, omdat soms tekenen zijn afgedaan als een deel van de ‘ouderdom’. In andere gevallen, door de tijd-type 2-diabetes is gediagnosticeerd, mogen de complicaties van diabetes reeds aanwezig zijn.

Sommige symptomen na:

 • wordt overdreven dorst
 • passeren meer urine
 • duizelig, moe, lusteloos gevoel en honger
 • gelet dat besnoeiingen genezen langzaam
 • jeuk, huid infecties
 • Blurred vision
 • geleidelijk zetten op gewicht
 • stemmingswisselingen
 • hoofdpijn
 • been krampen

controleren Type 2 Diabetes

Hoewel type 2-diabetes is onlangs geen remedie , de voorwaarde kunnen controle door levensstijl wijziging en medicatie. Het is progressief en moet doeltreffend worden gecontroleerd om te voorkomen van complicaties.

, moet u informatie bekijken over de beheersing van diabetes type 2, wanneer u zijn onlangs gediagnosticeerd met type 2 diabetes of een familielid met type 2 diabetes hebben.

de post voor Type 2-Diabetes verscheen eerst op JVZOO WSO REVIEW .

Source link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply